Installatie

Voor de installatie en configuratie van de HortiMaX-Go! doorloopt u de volgende stappen:

1. Voorbereiding Bij de voorbereiding vindt u: de installatie benodigdheden, een beschrijving van de onderdelen en de schematische voorstelling van de installatie. Ga naar Voorbereiding.
  2. Stappenplan Hier vindt u de te doorlopen stappen om de HortiMaX-Go! te installeren en te configureren. Ga naar Stappenplan installatie en configuratie.
  3. Basis paneel Het basis paneel bevat een panel PC, een Smart Switch met Alarmuitgang en aansluiting voor het weerstation. Hier vindt u ook: de plaatsing en aansluitvoorschriften, het aansluiten van de voedingsspanning en de veldbus. Ga naar HortiMaX-Go! basis paneel.
  4. Hardware Hier vindt u informatie over de te installeren hardware: Smart Switches, Meteo-Go! en MTV-Go!. Ga naar Hardware.
  5. Configuratie Voor de configuratie van de HortiMaX-Go! dient u de onderwerpen: systeeminstellingen, configuratie-instellingen, klimaatinstellingen en irrigatie-instellingen, te doorlopen. Ga naar Configuratie.
  6. Update Hier vindt u informatie over het updaten van de controller. Ga naar Update.
  7. Overzicht instellingen Hier vindt u een overzicht van alle instellingen. Ga naar Overzicht instellingen.